Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem neplatič nájmu

Dobrý den, mám dotaz, pokud bych měla v bytě člověka co třeba 4 měsíce nezaplatí nájem, co bych měla dělat pokud by neplatič z bytu nechtěl odejít? Jaké jsou jeho práva a moje? Mám mu za každý nezaplacený nájem účtovat úrok z prodlení tak jak je ve smlouvě? Nebo ho lze definitivně vystěhovat až se soudním příkazem či rozhodnutím?
Nebo kdybych ho chtěla vystěhovat s tím, že bych zavolala jen na policii že mě nájemník neplatí nájem, že ho chci vystěhovat a on nechce odejít? Musela bych policii doložit výpis z účtu jako důkaz že neplatí? Nebo nájemníka lze s policií vystěhovat jen soudně teda?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Také jsem narazil na neplatiče; podal jsem žalobu, rok se nic nedělo, a po roce ji soud v celém rozs… nový
nagios 17.11.2018 20:38
nagios
Hm, pěkné poměry tu máme 29 roků po plyšu.. :-/ Ochrana darebáků, na slušné či poškozené se zvysoka… poslední
L-Core 18.11.2018 10:51
L-Core
V každom prípade je nutné, aby v tejto poradni bol zavesený úplný text nájomnej zmluvy (Bez nacionál… nový
Nuda 17.11.2018 23:23
Nuda

Také jsem narazil na neplatiče; podal jsem žalobu, rok se nic nedělo, a po roce ji soud v celém rozsahu zamítl. Nechal jsem odpojit elektroměr, a po pár týdnech byli neplatiči pryč. Od té doby pronajímám byt bez smlouvy – a bez problémů.

V každom prípade je nutné, aby v tejto poradni bol zavesený úplný text nájomnej zmluvy (Bez nacionálií a podpisov).

Inak sa nedá správne poradiť, lebo zákon je na strane neplatičov v tomto komunistickom, zločineckom chlieve v závese justičnej, ľudovodemokratickej, skomunizovanej talármafie.

-------------------------------------------------
Bežne riešim vec spôsobom, že hrubou silou prizvanými slušnými občanmi, ktorí makajú vo svojom voľnom čase jednoručkami o váhe 60kg, a ak náhodou niekomu vytnú lahodnú po brade, zostanú po ňom iba vyzuté boty na podlahe v mieste, kde nespratník, šprajcujúci sa silák - neplatič, práve stál medzi dvercami než uletel po pecke tri metre z tvári miesta smerom do bytu.

Nikdy neriešim vec cestou štátnych orgánov či žalobou na súde lebo moja nepriestrelná zmluva s dodatkom o ukončení nájmu presne určená ku dňu, hodine, minúte SEČ, skoncipovaná v zmysle Občianskeho zákonníka, je nepriestrelná.

V každom prípade vyletí neplatič spolu s jeho hnuteľnými šabrašúchmi na ulicu s výmenou vložiek od zámkov na vstupných dverciach od prenajatej nehnuteľnosti.

V živote som neprehral jeden jediný spor na súde. Bolo ich od roku 1990 bezpočet, garantujem v tvrdení na svojich spratkov.

Tiež prizvaná polícia môže iba sušne na prahu dverí asistovať, nesmie vstúpiť od tvojho vlastníctva 1/1-z celku bez súdneho príkazu. V prípade násilného odvrtania vložky zámku na tvojom vlastníctve vo vstupných dverciach, môže neplatičom prizvaný fízel s mafiou štátnych eštébákov iba zasalutovať, šupať v pozore počas výkonu prác nohami, lebo sa nejedná o tr. čin poškodzovenie cudzej veci či výtržníctva počas legálneho vstupu do svojho vlastníctva zapísaného ako 1/1-na z celku do LV príslušného k.ú. Ostatné detaily po úkone a násilnom vyprataní neplatiča vysvetlíš ochotne na fízlárni, ak ťa písomne, doručenkou predvolajú títo štátni pakovia za účelom podania vysvetlenia.

Predložíš horlivým fízlom platnú nájomnú zmluvu Na dobu určitú, LV, a hlavne podľa SVK zákona dodatok: "Dohoda o skončení nájmu bytu podľa § 710 ods. 1) Občianskeho zákona" na dobu určitú v ktorej sú explicitne dané podmienky o vyprataní.

Podotýkam, že vždy ťa vyjdú lacnejšie traja hrubokrkí kamaráti asistujúc pri vyprataní, než sa onanovať na súde apod.

Ak sa vyrazenému neplatičovi z prenajetých priestorov smerom na ulicu s jeho haraburdím niečo nepozdáva, nech on z postu opozičnej strany láskavo podá "ex privata industria" svoju oprávnenú žalobu na príslušný súd.

Mne súd ešte pred pojednávaním po predložení listín žalobu zo strany naplatiča vždy zamietol, ako nedôvodnú.

Treba si verifikovať, či prenajímaš nehnuteľnosť svojprávnej, plnoletej osobe.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru