Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vraceni preplatku sirotciho duchodu

Dobry den,
v dubnu tohoto roku jsem nastoupil do zamestnani a tim padem mi skoncila moznost pobirat sirotci duchod jakozto nezaopatrenemu studentovi. Na CSSZ jsem vse nahlasil, presto mi ale prisel jeste jeden duchod, na ktery jsem uz nemel narok. Na CSSZ jsem po telefonicke domluve poslal dopis se zadosti o vytvoreni splatkoveho kalendare, jelikoz jsem nebyl schopny zaplatit zpet celou castku. Od te doby jsem z CSSZ nedostal zadny dopis a moje posledni zprava od nich byla pri hovoru na konci zari s tim, ze se moje zadost presunula na jine oddeleni, kde rozhodnou o vytvoreni splatkoveho kalendare.

Jak muzu v tomto pripade postupovat? Existuje lhuta, do ktere se to musi vyresit? Mam jenom cekat, az mi prijde dopis? Jak dlouho to muze trvat? Nerad bych mel nekde nezaplacene dluhy, ze kterych by se mohl stat postupem casu velky problem pro mou financni stabilitu. Navic bez meho pricineni. Prijde mi zvlastni, ze je to uz vic nez pul roku a CSSZ sve penize zpet stale nechce.

Edit: pani mi v zari rekla, at se nebojim, ze se mi sami ozvou, tak jsem jim uz nevolal a cekal, pulrok uz mi ale pripada jako moc dlouha doba

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny