Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem trestní oznámení

Tr. podnet voči konkrétnemu subjektu musí byť podaný osobne pred OČTK, v.r. podpísaný oznamovateľom.

Policajt v zmysle Tr.poriadku nie je obvinenému alebo svedkovi povinný preukázať identifikačné nacionálie, meno, adresu oznamovateľa tr.skutku bez prítomnosti plnou mocou povereného advokáta z radov registrovaných právnikov získaných v odbore VŠ na PF ÚK.

Policajt je povinný chrániť identifikačné údaje oznamovateľa pred svedkom alebo samotným páchateľom až do doby právoplatného odsúdenia.
-------------------------------------
V prípade podnetu na neznámeho páchateľa sa orgán moci zaoberá celým okruhom svedkov, osôb, ktorých uzná za vhodné k predvolaniu. Ak sa nedostaví svedok na základe písomného predvolania, bude na základe fikcie doručenia predvedený z domova alebo z pracoviska za účasti fízlov vybavených pelendrekmi, obuškami a reťazami.

Svedok, hoci nemá šajnu o čo sa jedná, bude eštébáckou, skomunizovanou, zločineckou, boľševickou mafiu znásilnený trebárs aj na verejnosti či na pracovisku bez možnosti obrany pred fašistickou lúzou len z dôvodu, aby podal po predvedení pred vyšetrovateľom výpoveď. (proti sebe a blízkym osobám je poučený magorom *fízlom)

V takomto prípade je zásada, držať hubu, ani konkludentne sa na fízárni, či už v CPZ alebo vo väzbe nevysloviť, tj. ani ceknutie nesmie zaznieť z papuľe, lebo každé vyslovené slovo je možné obrátiť proti svedkovi, čím sa zo svedka stáva obratom obvinený. Zásada znie, nech mi hnoj parazitov dokáže vinu, previnenie, alebo svedočné v zmysle účastníka, resp. nestranného pozorovateľa či okoloidúceho.

---
Objektívna skúsenosť, osobne som bol 6x v CPZ za boľševika, 2x násilím som bol obmedzovaný na osobnej slobode za terajšej komunistickej mafie, dokonca som skončil v nezákonnej, boľševickej, zinscenovanej väzbe kde ma pavedátori z radov psychiatrov nedonútili spolu s prizvanými psychiatrami za účasti bacharov a fízlov ani ceknúť.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny