Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výška trestu za sumu 1000 Eur.

Za zmluvné pokuty alebo za dlhy nehrozí trestný postih. Musíš rozlišovať tieto pojmy.

Ako v TV masám vypatlaných opíc oznámil eštébákmi dosadený biely koník, ožran na červenom Orešanskom z mafiánskeho hniezda HZDS, JUDr.J.Cuper, "za dlhy sa predsa u nás nezatvára, máme to v ústave zakotvené".

Preto boľševici rozkrádajú beztrestne republiku pod právnym pojmom ochrany: Druhotná platobná neschopnosť (pritom konateľ s troma s.r.o. si sám sebe, svojej spol. neplatí za odobratý tovar alebo finálne výrobky), dlžník mal v úmysle platiť, ale nemal z čoho pritom vyťažovací orgán OČTK nezistil úmysel, právny subjekt s.r.o., a.s., nenesie v zločineckom, komunistickom bordeli SR po roku 1993 trestnopávnu zodpovednosť, eštébákov, megazlodejov s.r.o. nemožno potrestať lebo sú to "naši" zľatí komunisti spriahnutí s justičnou, skomunizovanou talármafiou lúzerov protekčne nacpatých milicionárskych parchantov, ako čuče goja jelitá, do talárov.

Takže čakaj výhradne občiansko-právnu súdnu žalobu v zmysle Obč.zákonníka alebo Obch.zákonníka s náhradou + úroky z omeškania a súdne trovy. Pravda, sú tu taxatívne dané premlčacie lehoty, do kedy je možné uplatniť si na súde výkon tohoto práva stranou dlžníka. (Tri a dva roky).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny