Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Napadeni

Dobry den, o víkendu na diskotéce se stal spor, kdy napadli mého kamaráda, já se ho zastal a zlomil jsem blbcovi nos. Jeho otec je policajt, takže se to určitě bude řešit. Chtěl bych se zeptat, co z toho muže byt, když mam již podmínku. Děkuji

Předmět Autor Datum
Nemusí z toho být nic, může z toho být kriminál. Záleží na výsledcích vyšetřování.
Wikan 18.02.2019 12:08
Wikan
Ak bude lehota maródovania viac, ako sedem dní vrátane, vznikol tr.skutok. Za zlomený rypák sa takto…
Nuda 18.02.2019 20:37
Nuda
a pokud se to neléčí, dopadne neléčený otřes takto ^^.
penoncy 19.02.2019 18:01
penoncy
Výtržnictví a ublížení na zdraví, max 3 roky v lochu. § 146/1 tr. zákoníku Ublížení na zdraví Kdo j… poslední
osobne 19.02.2019 20:31
osobne

Ak bude lehota maródovania viac, ako sedem dní vrátane, vznikol tr.skutok. Za zlomený rypák sa takto dlho nemaróduje, je to povrchové zranenie s ktorým môže makať a pohybovať sa na verejnosti. Jedine že zahrá spolu s neurológom kulehu s ťažkým otrasom mozgu. Otras mozgu je z lekárskeho aspektu ťažký a nedokázateľný výmrd, dokonca aj na nemocničnú hospitalizáciu ak podplatia poškodení dochtora.

Teraz spoliehaj na svedecké. Lebo fízli môžu svedkov zastrašiť, odradiť, ako to už pri tejto ZNB (esenbé) zberbe eštébákmi nakvasených fízlov, býva. Lebo tvoj zákrok bol v rozpore s nutným odvrátním hrozby násilia. V tejto skomunizovanej krajine si mal slušne, poctivo, ako prevychovávaný občan, zavolať poriadkovú políciu a čakať na ich bleskový zásah pacifikácie voči útočníkovi.

Podmienky môžeš vyfasovať na súde aj tri po sebe v neskončenej podmienečnej lehote v prípade, ak sa nejedná o rovnaký tr.skutok.

Výtržnictví a ublížení na zdraví, max 3 roky v lochu.

§ 146/1 tr. zákoníku
Ublížení na zdraví
Kdo jinému úmyslně ublíží na zdraví, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 358/1 tr. zákoníku
Výtržnictví
Kdo se dopustí veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném hrubé neslušnosti nebo výtržnosti zejména tím, že napadne jiného, hanobí hrob, historickou nebo kulturní památku, anebo hrubým způsobem ruší přípravu, průběh nebo zakončení organizovaného sportovního utkání, shromáždění nebo obřadu lidí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru