Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dopis do vlastních rukou?

Dobrý den, dnes jsem se dozvěděl od známého z rodiny, že mám na poště dopis do vlastních rukou... Co to může být?
Četl jsem že něco od soudu, policie,atd... Jsem student (18). Jenže já jsem nic neudělal? Strašně mě to žere, protože tam jdu až zítra. Může to být něco jiného? A co? Děkuji moc!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Konšternovaný sused z horného konca ti píše DVR, I.tr. s doručenkou a vrátenkou, že si špicľoval jeh… nový
Nuda 26.02.2019 10:51
Nuda
Co to zase meleš?Student se ptá o co jde,že s tím nemá zkušenost.A dopis do vlastních rukou nikomu j… nový
Karel04 26.02.2019 11:32
Karel04
Nepoznáš ho? Dnes je to len slabý odvar..... :-D poslední
yYy 26.02.2019 12:55
yYy

Konšternovaný sused z horného konca ti píše DVR, I.tr. s doručenkou a vrátenkou, že si špicľoval jeho hriešne krásnu manželku, božsky čistého anjelika, ako sa hore-dole bez predvádzala za nezastretým oknom v erotickom prádle nasadeným na čele so zasunutým robertkom s tým, že si to neželá a že podá na teba žalobu s trestným oznámením nedovoleného harašenia skrzeva dvojsklo.

Však zavolaj na poštu, oni ti oznámia kto je odosielateľ, alebo pover plnomocenstvom nejakú spriaznenú osobu, aby vec na pošte osobne vyšpízovala. Ak to bude úradná zásielka ohľadom tr.veci s modrým pásom, platobný rozkaz, exekučné konanie, poštu si budeš nútený prevziať osobne.

Co to zase meleš?Student se ptá o co jde,že s tím nemá zkušenost.A dopis do vlastních rukou nikomu jinému dát nesmí,možná jen tam u vás na východě.Kromě toho tam jde dneska sám,tak proč by vyřizoval nějakou plnou moc?Tu by stejně asi musel nechat úředně ověřit,třeba na té poště??:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru