Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Správní řízení za zákaz stání

Ak chcetáky berieš z materiálneho hľadiska, ako nakladanie hmotnej veci, máš vec vyhratú v správnom riadení. Len proces musíš pred komisiou odborne po právnej stránke opísať, obhájiť skutkovú podstatu tak, aby pasovala do príslušného zákona konkrétneho paragrafu.

Stalo sa podľa skutočnosti:
Istého kvantového fyzika čapla polícia, že prešiel vozidlom na červenú. V správnom a súdnom konaní doložil vodič justičnej ctihodnosti ťažké matematické výpočty ohľadom zeleného spektrálneho posunu svetla, v obrátenom garde Dopplerovho javu, lebo sa svojim vozidlom rýchlo pohyboval smerom k semafóru na ktorom síce pre nestranného pozorovateľa svietila červená, ale približujúcemu vodičovi sa javilo farebné spektrum na semafóre, ako zelená.
https://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cerven%C3%BD_posun

Načisto osprostený jurisdikčný orgán zo stoviek predložených kvantových výpočtov ako dôkaz, v meritórnom rozhodnutí vodiča nepokutoval za jazdu na červenú, ale za rýchlu jazdu.

Presne takýmto spôsobom sa musíš pri výbere šušňov z bankomatu obhajovať, dostaneš pokutu za ojazdené pneumatiky nie za zastavenie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny