Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahlášení prodejce ve zverimexu

Dobrý den,
obracím se sem s prosbou o pomoc. U nás ve městě, kde chodíme občas do zverimexu, si už delší dobu všímáme, že pan se o svoje zvířectvo vůbec nestará. Křečci jsou kolikrát dezorientovaní, nemají vodu ani žádné jídlo, ryby trpí na nemoci a je jich moc na jednom místě, andulky co tam má jsou utrápené a nemocné. Chtěl bych tam poslat nějakou inspekci protože už je to na nás hodně co jsme viděli.. nevíte kam bych mohl nahlásit tohoto prodejce aby ho důkladně prošetřili?
Děkuji za rozumné odpovědi.

Předmět Autor Datum
https://www.svscr.cz/zdravi-zvirat/zpusob-oznameni-o-tyrani-zvirat/ nový
karel 08.03.2019 20:59
karel
Existují různé spolky pro ochranu zvířat,ty už budou vědět,co s tím dělat. nový
Karel04 08.03.2019 21:00
Karel04
Můžeš to udělat jako ekočarodejnice z reportáže Události 10.3. (tohle mohlo být jen na čt; na primě… nový
uzone 10.03.2019 22:30
uzone
Jestli je to opravdu tak, šel bych nejdřív na nějaký spolek ochránců zvířat, těm bych to podal nějak… poslední
Agre 13.03.2019 08:05
Agre

Můžeš to udělat jako ekočarodejnice z reportáže Události 10.3. (tohle mohlo být jen na čt; na primě a barandově by ta reportáž byla zorchestrována s opačným znaménkem ) kdy v nějakém městě myslivci střílely holuby a báby se je odnášely a pak se budou soudit, jestli je to majetek čí (asi když to spadlo z nebo do huby dokonce možná) a taky že zvíře prý trpělo, když si ho paní vzala, že ho hned nedořízla.

tedy ty zvířata vykoupit

Jestli je to opravdu tak, šel bych nejdřív na nějaký spolek ochránců zvířat, těm bych to podal nějak jak píšeš aby si tam poslali "tajnýho" ten to ideálně nějak zdokumentoval a potom bych teprve s tím šel na okresní veterinární správu.

Když půjdeš dřív na tu správu tak oni kontrolu udělají ale průser je v tom že ji předem nahlašují a ten člověk má dost času dát ledasco do pořádku nejen třeba odstanit zvířata(který mu navíc podléhají CITES).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru