Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dostal jsem dopis z Konta Bariéry.

Na rozdíl od obvyklých dopisů o prosbu o přispění co se nám občas objeví ve schránce a jsou bez konkrétní adresy tenhle dopis (prosba o příspěvek) je se správnou adresou i s titulem co jsem si kdysi vyseděl na VŠ.
Docela by mne zajímalo, jak přišli zrovna na mne a kde získali mou adresu. Kdybych se zeptal u nich, asi by odpověděli, že z veřejně dostupných zdrojů. Já nijak veřejně činný nejsem, co se týká majetku jsem už v důchodu a patřím do LowEnd konce, občas přispíváme, ale víceméně anonymně, na jeden místní útulek pro kočku.

BTW: Žádné právní kroky proti nim nebudu podnikat, jen mne napadlo, proč ten dopis poslali zrovna mně a ne třeba Frantovi Vopršálkovi z Horní nad Dolní

Předmět Autor Datum
Vyštráchali odniekiaľ nejaké zoznamy, adresy, alebo to pokútne získali a teraz skúšajú. Najrozumnejš… nový
yYy 13.03.2019 21:41
yYy
ono stačí někde brouzdat po internetu objednat si něco(i třeba květináče) a na tom webu stačí uvést… nový
Agre 14.03.2019 12:57
Agre
proč ten dopis poslali zrovna mně a ne třeba Frantovi Vopršálkovi z Horní nad Dolní Tak Frantovi Vo… poslední
Karel04 14.03.2019 13:12
Karel04

ono stačí někde brouzdat po internetu objednat si něco(i třeba květináče) a na tom webu stačí uvést cokoliv z osobních údajů, email, adresu, telefon,titul... tím že to vyplníte souhlasíte s tím že pro marketingové účely může web poskytnout adresu třetí straně, např. i Kontu Bariéry a mohlo to být klidně "kdysi dávno".

Buďte rád že vám poslali žádost(a i třeba magnetku na ledničku) za kterou nic nechtějí, je to ta lepší varianta oproti opruzujícím telefonátům v nevhodné chvíle anebo plných schránek dopisů se zaručeně výherními loteriemi.

proč ten dopis poslali zrovna mně a ne třeba Frantovi Vopršálkovi z Horní nad Dolní

Tak Frantovi Vopršálkovi už to taky přišlo.:-)

Moc bych se tím nezabýval a dopis hodil do koše,další už asi posílat nebudou nebo možná další pokus zase za pár let.Já na konto Bariéry posílám příspěvky pravidelně už asi 25 let a nikdy mi nic poštou ani mailem nepřišlo.Můj mail možná ani nemají.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru