Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální provozovatel Dálniční známka netřeba?

Logicka chyba je v tom, ze preco by si mal dostavat tie pokuty? Ja mam soferak asi 27 rokov a prvych 15 som nemal ziadnu pokutu...potom asi 3-4 za rok a potom uz zase nic. Preco asi? Lebo nejazdim ako arogantne hovado a parkujem, kde sa moze a ma? Inak jazdim kazdy den, robim 20-25k za rok, co je relativne dost.
Tiez som dostal nejake pokuty "neopravnene", hadal som sa s mestskymi, aj so statnymi. Statny raz na mna skusil, ked som odbocil do zakazu, ze som nemal pas, tak som ho vysmial lebo to si nemal ako obhajit, s mestskymi som sa snazil vysvetlit preco parkujem tam, kde nemam a pod...a budes sa divit vacsinou sa to dalo.
Alebo toto je pekny priklad...raz ma zastavili statni policajti na sidlisku, len tak. 10 min mi chodil okolo auta a nevedel nic najst...nakoniec mi slavnostne naparil 20 eur zatoze som mal na aute kolesa s rozmerom 185 a v technickom zapisane len 180 a 190. Aj debilovi je jasne, ze ked su povolene 180 a 190 tak 185 nemozu znamenat ziadny problem...ale neboli zapisane. Ako bonus som mu povedal, ze to auto som kuoil od ich sefa, co je moj kamarat. Nezabralo. Mohol som vytiahnut mobil, zavolat mu a tych 20 by som nedostal, lenze ja nerad vuzivam taketo znamosti.
Pozri cele to bude smerovat k objektivnej zodpovednosti ako je to uz u nas...cize vseko plati majitel a je jedno kto s autom jazdil a ja s tym suhlasim. Je len otazka casu, kedy to pride k vam. cim skor tym lepsie, aspon Kocourek a spol utru hubu.
Mne vadi princip celeho toho spolku, pretoze v "poistencovi" vzbudzuje dojem beztrestnosti. To parkovanie by som este prekusol, ale radar uz nie...mam 18 a jazdim ako hovado, ved som poisteny nie? A potom ten dotycny zrazi dieta a...to sa ti uz paci? Btw to uz sa minimalne raz stalo a bolo medializovane a Majk sa z toho vyzuval v rozhovoroch, ze ved on nikoho nenavadza na porusovanie predpisov....ooo ake alibisticke.
Btw zhrnme si fakty.
Majk nema vodicak, pretoze poistovna opat raz zlyhala.
Poistovna nie je poistovna, pretoze nema licenciu a vystupuje ako zdruzenie.
Kocourek nie je advokat, hoci sa tak tvari, pokial viem tak momentalne pre nich nepracuje ziaden.
Na nete je kopec rozsudkov, ktore zmietli zo stola ich obstrukcie, staci dohladat.
Na nete je kopec nestastnikov, ktorych neobhajili, pozri si videa Tvrdeho Boba napriklad, dokonca mu Majk vraj ponukal peniaze ak bude ticho, on to celkom slusne opisuje ako ho postupne dobehli vsetky pokuty a prisiel o vodicak. Btw Bob je presne ten typ, ta cielova skupina, na koho sa Majk a spol zameriavaju a maju uspech. Mlady, prve auto, prva motorka, druhe auto, druha motorka, jazdim ako debil lebo mozem, zrazu bum poistovna....jazdim este viac ako debil lebo poistovna....bum nemam vodicak lebo poistovna....vytriezvenie. Nastastie zatial este nikoho (ani sameho seba) nezabil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny