Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální provozovatel Dálniční známka netřeba?

Sice jsi napsal obrovský příspěvek, ale k mé otázce nic...

1. Ja nijak nerozporuji fakt, že je to neschopná banda neumětelů, kteří neobhájí skoro nic. Naštěstí/naneštěstí veškeré mnou uváděné pokuty jdou za provozovatelem vozidla a nevím proč by mě mělo zajímat, jestli se obhájí nebo ne. V tom je podstatný rozdíl od jejich dřívějšího fungování, kdy nic neobhájili a lidé tak museli platit pokuty o kterých nevěděli.
2. Nijak nerozebírám morální stránku věci prostě proto, že jsem se na ni neptal a jsem schopen ji posoudit sám.
3. Nerozebírám/nepotřebuji vědět proč je amorální parkovat na sídliště, kde mohou policajti dávat pokuty od rána do večera protože 5m pruh pro oba směry není dodržen naprosto nikde, či proč je jakkoli výhodné se dohadovat s měšťátským parazitem ohledně 20E nesmyslné pokuty.
4. Netřeba vědět jak je to na Slovensku. U nás platí pokuty za auto provozovatel pokud není dohledán pachatel. Až tu bude platit jiný zákon, bude se samozřejmě třeba řídit jím. Do té doby mě zajímají pouze aktuálně platné zákony.

Takže jinými slovy v tom háček není. Zaplatit za to, že provozovatel tvého auta bude někdo jiný znamená v klidu parkovat na sídlišti. Dalo by se to brát něco jako platba za kartu za parkování v modré zóně s tím rozdílem, že se to netýká modrých zón, ale všech ostatních míst pro parkování.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny