Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální provozovatel Dálniční známka netřeba?

1. Auto je zbraň?

Viem, ze mas pocit citat s pochopenim...zbran je zatvorke ako priklad , podstatny je tento odsek...Vždy však platí, že zabrat věc lze pouze v případě, že to vyžaduje bezpečnost osob či majetku nebo jiný obdobný zájem...odobrat piratovi auto v zaujme bezpecnosti majetku a osob je velmi priechodzie tvrdenie.

2. Příkaz už jsem měl tu čest dostat a správnímu orgánu to nebylo nic platné.

Nepoznam podrobnosti, takze vyjadrit sa neviem. Ale si predstav, ze raz som dostal pokutu tiez, nezaplatil ju a dodnes ju nikto nevymaha odo mna...uz je premlcana...a nebol som ani poisteny. Wau som borec co? Cize podme spravit logicku chybu a zacnime tvrdit, ze ked nezaplatis pokutu nic sa ti nestane lebo ved ani mne sa nic nestalo.

3. Někdo jel o 30 km/h víc než je povoleno a to znamená že je pojištěný proti pokutám a kdyby nebyl, tak by tak nejel? Takových bude minimum jestli vůbec někdo.

Si predstav, ze prave tie pokuty podvedome vplyvaju na vodicov, aby tu rychlost neprekracovali. Represivne opatrenia su prave na to.

4. Píšeš jenom teoreticky, ale praxe je jiná a pro klienty MVP je vše nakloněno skvěle.

Samozrejme, ze pisem len teoreticky, ak by sme sa mali opierat o prakticke ukazky preco Majk prisiel o vodicak? Preco Tvrdej Bob a jemu podobni tvrdia, ze cela poistovna je nefunkcny podvod? Preco Kocourek nespomina pripady, kde prave "poistovna" sud prehrala? Btw poistovne sa riadia podla osobiteho zakona (u nas, takze velmi pravdepodobne aj u vas), musia mat licenciu a to Kocourkove zdruzenie nema, takze uz len to, ze sa to nazyva(lo) poistovnou je klamanie zakaznika/clena.
Daj si tu namahu a dohladaj si zopar judikatov, je to otazka chvilky a mas to tam oficialne. Ak si si nevsimol sam Kocourek vo videu priznava, ze Najvyssi sud mu za pradu nedal, nedava a nebude davat...to pravo fakt mohol dostudovat, mozno by sa vyjadroval inak.
Na zaver vynatok z FB...len nahodne vygoogleny..

Mikejepan, Kocourek, MVP - BEZ Cenzury
11. januára 2017 ·
Proč?
Chci dát možnost všem vyjádřit se k tomuto uskupení bez cenzury.

Kdo jsem?
Klient, který díky zastupování MVP čeká na nástup do výkonu trestu. MVP se mi jednoduše neobtěžovalo oznámit, že mám zákaz řízení, což odhalila PČR při silniční kontrole. Dále mne MVP uvedla v omyl, když mi oznámili, že mám odklad, což se při další kontrole PČR ukázala jako lež a na závěr mi MVP poslala cosi, co sice jako odklad vypadalo, ale což byl podvrh, jak se ukázalo při poslední kontrole P...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny