Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rychlá jízda motorkářů

Kedy pochopis, ze to nejde ani teraz?
Cely Kocourkov cirkus spociva v jednej veci...Kocourek robi obstrukcie a je vzdy len otazkou casu kedy uradom a sudom dojde trpezlivost. A vtedy dostane po prstoch a ma plny kybel vyhovoriek (vid jeho koment k rozsudku Najvyssieho sudu).
Ak by si si dal tu namahu tak uz bolo v par clankoch napisane, ze sudcovia nebudu prihliadat na to, ze prevadzkovatelom auta je Kocourkova firma/zdruzenie. Kocourek to uz vie, a preto prisiel s dalsou obstrukciou....prevadzkovaelom uz nebude jeho firma/zdruzenie, ale fyzicka osoba...cize biely kon.
Lenze Kocourek ma dalsi problem...pocet bielych koni je obmedzeny a tak sa zacnu mnozit sudy s tymito bielymi konmi...a sudcovia tiez nie su blbi, takze si rychlo daju dokopy 2 a 2 a opat sme na zaciatku.
Btw vsimni si zopar faktov...cokolvek Kocourek zalozil malo kratke trvanie.
Poistovna uz nepoistuje auta, o EET je tiez ticho a protifajciarske spolocenstvo snad ani nestihlo vzniknut, respektive nema ziadneho klienta.
Jeho firma nezverejnuje od roku 2014 uctovne zavierky, tvrdili, ze maju 40k spokojnych zakaznikov a neboli platcami dph (co nebolo fyzicky mozne vzhladom na ich cennik), ako ceresnikca posobi fakt, ze neustale vystupuju pod hlavickou poistovne, hoci z popisu drzustva vypadlo prave poistovanie...atd atd.

12.6.2018 Vymazána činnost: činnost vzájemné pojišťovny dle § 2 odst. 2 zák. č. 277/2009 sb., o pojišťovnictví, ve znění pozdějších předpisů a čl. .

Mimochodom ukaz mi ten pravny team, kjtorym sa kedysi Kocourek chvalil na nete...ktory advokat pracuje pre Kocourka? Ani jeden.
Fakt len blb moze verit tymto hochstaplerom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny