Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak někoho zbavit trvalého bydliště

V prvom rade bude exekutor posielat na adresu trvaleho bydliska vyzvy...cize o exekucii budes vediet, kedze tie vyzvy budu chodit na tvoju adresu. Nasledne mozes s exekutorom komunikovat vo forme, ze dlznik na danom mieste nebyva a nema tam ziaden hnutelny majetok. Toto cestne prehlasenie si daj overit notarovi a zasli exekutorovi.
Ak by sa napriek tomu exekutor domahal vstupu do nehnutelosti mozes si privolat statnu policiu, maj kopiu cestneho prehlasenia, z minulosti su zname pripady, kedy v takomto pripade exekutoiri vycuvali.
Ak by bol exekutor zakerny a vnikol do nehnutelnosti pocas tvojej nepritomnosti a predsa len nejake veci zabavil na Sk (v CZ neviem) mozes podat vylucovaciu zalobu, kde urcis, ze zabavene veci patria tebe a nie exekuovanemu. Dobre je pohrozit aj zalobou exekutorovi...aj oni su len ludia a nechcu byt postihovany bud ich komorou alebo sudom.
Btw v tej chalupe mas nieco cenne, ked sa tak obavas, zeby ti to tam exekutor vybielil;o)?
For je v tom, ze exekutor moze skusit zabavit veci z chalupy aj ked tam ziadne trvale bydlisko pisane nebude...staci ak sa domnieva, ze sa tam dana osoba nachadza, respektive tam ma hnutelny majetok. Zrusenim trvaleho bydliska nemusis teda nic dosiahnut, staci, ze niekto exekutorovi oznami, ze sa tam otec zdrziava(l) a moze tam tak mat nejaky majetok.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny