Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může zákazník využívat internet, který zrušil?

Čo nie je zákonom explicitne zakázané, zmluvne ošetrené, to je dovolené.

Nemal si úmysel poškodiť imateriálne a materiálne spoločnosť tupých šlendriánov, iba si detto, ako opozičná strana v zhone pracovných povinností, rozháraného rodinného a spoločenského života zabudol, že už nejaká zmluva skončila.

Žiaden súd by bývalý provider nevyhral, lebo chýba dôkaz, znalecký posudok zo strany poskytovateľa, že si akurát ty zneužil pripojenia a hlavne máš pred sebou zmluvu s viazanosťou taxatívne uzatvorenú na dobu určitú. Prenos imaginárnych digitálnych paketov nie je zo strany providera priamy a hamtateľný dôkaz pred justičnou talármafiou. Ten si mohli dodatočne vymyslieť, vyšpekulovať, aby zakryli svoje manko na sklade hodnotného tovaru, ktorý nejaký nespoľahlivý IT zamestantnec prešustroval, nakradol sebe samému domov, ukryl ho smerom k sebe do špajze.

V každom prípade sa nesmieš k žiadnej nekalej činnosti priznať, zapírat, zapírat, zapírat, ako radí váš slávny sexuológ. Nech ti niekto z kompetentných preukáže tvoju vinu, hmatateľný a nespochybniteľný dôkaz naservírovaný na tanieri.

To čo opisuješ nie je nelegálna černota (ako vraví klasik "chytťe ho, je to slepý pasažér"), napríklad, ako by si sa po odmotovaní merača prepojil dušou na bicykel na zemný plyn do domácnosti, premostil šroubením potrubie na vodu v šachte u päty chalupy či prepojil sa káblami na elektrické rozvody v domácnosti. To sú neporávnené zásahy, neoprávnená fyzická manipulácia so zariadením za účelom získania prospechu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...