Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Je snažší sehnat pronájem bytu pres sreality nebo bezrealitky?

Co je snažší?

Dle mé zkušenosti to je přes sreality.cz protože (zase čistě podle mé zkušenosti) se na bezrealitky hlásila vždy TUNA lidi na inzeráty a majitelé bytů klidně měli na prohlídce 30+lidí (osobně zažito - na několik termínů) a tím pádem jsou majitelé na bezrealitky až nechutně (:-) ) vybíraví a sehnat tam pronájem není vubec rychlé/snadné. (brno/olomouc)

Naopak z mojí zkušenosti se s tím realitky (na sreality např.) moc nese*ou a berou prvního zájemce co jim na to kývne (pokud to není uplný exot). Taková je moje zkušenost, je to stále pravda (i poté co bezrealitky zavedli systém že nejde odpověd na inzerát pokud si nekoupíte nějaké placené členství)?

Ptám se protože hledám pronájem bytu momentálně a nevím jestli má vubec cenu platit ten poplatek 300kč (ano je to málo ale i tak), když mé předchozí zkušenosti vubec nejsou dobré. Je situace stále stejná na bezrealitky tak jako byla před dvěma rokama? Tzn. stále přehnaně vybíravý majitelé kteří mohou "lovit" z desítek zájemců co jim přijdou na prohlídku?
Tohle je právní poradna. Pokud si chcete popovídat, jsou tady Debaty, přinejhorším Život. (karel)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru