Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodal jsem auto za pakatel a prodávající chce reklamovat "skrytou vadu"

Auto už je údajně na dílně. Prý to je těsnění, nebo možná prasklá hlava, ale řekli mu, že to opraví za 6 tak i tak a mám mu poslat polovinu. Už to je úplně mimo, jak může stát oboje stejně, když jde o ten stejný úkon, akorát v případě prasklé hlavy musí ještě vyměnit hlavu? (Těsnění = koupit těsnění, srovnat hlavu, práce; hlava = koupit těsnění, koupit hlavu, srovnat hlavu, práce.) Řekl jsem mu, že nic jen tak nepošlu a chci fotky / videa - prasklé těsnění se viditelně projeví. Může mít našlehanou chladící kapalinu v oleji, olej v chladící kapalině, může z něj lítat voda na všechny strany. Uvidím, co dodá. Blbý, že pokud náhodou nekecá, tak to v podstatě skrytá závada je. Těsnění nepraskne jen tak během vteřiny a je třeba možné, že ho načal, když se s tím projížděl a točil auto do 5000 otáček po minutě od startu.

Štve mě, že by chtěl zázrak zadarmo a já tahám za kratší provaz, zákon mě nutí držet půl roku záruku. Auto jsem koupil za 25 a byla to celkem slušná koupě, jeden z nejlevnějších kusů tohoto modelu na inzerátu. Vyměnil jsem levé rameno na přední nápravě, olej v motoru, v převodovce a pak už jsem jen doléval benzín. Po půl roce jsem ho chtěl prodat za 20, odsouhlasil jsem mu 15, stlačil mě na 10 a ještě chce 3 vrátit, takže by ho dostal za 7. Vědět, co to je zač, poslal jsem ho do háje už s tím stažením ceny o čtvrtinu aniž by auto viděl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny