Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čtyřkolka

Ja ti nevim Karle, pretoze ak to bude robit v tejto autoskole tak to pojde.

Řidičský průkaz pro skupinu "A1"
Řidičské oprávnění skupiny A1 opravňuje k řízení těchto vozidel: 1. lehké motocykly s postranním vozíkem nebo bez něj o výkonu nejvýše 11 kW a s poměrem výkonu/hmotnosti nejvýše 0,1 kW/kg a se zdvihovým objemem spalovacího motoru nepřevyšujícím 125 cm3, 2. tříkolová motorová vozidla o výkonu nejvýše 15 kW, 3. čtyřkolová motorová vozidla o výkonu motoru do 15 kW, s hmotností v nenaloženém stavu do 400 kg a se zdvihovým objemem spalovacího motoru do 125 cm3. Výcvik provádíme též na skútru s variátorem (automatická převodovka) bez navýšení ceny! Řidičský průkaz bude omezen na automatickou převodovku.

Zaujimav je ten zakon.

(4) Řidičské oprávnění udělené pro skupinu A opravňuje také k řízení čtyřkolových vozidel o výkonu motoru do 15 kW a hmotnosti v nenaloženém stavu do 400 kg. Řidičské oprávnění udělené pro skupinu A1 opravňuje také k řízení čtyřkolových vozidel o výkonu motoru do 15 kW, s hmotností v nenaloženém stavu do 400 kg a se zdvihovým objemem spalovacího motoru do 125 cm3.

a inde

e) B1 jsou zařazena čtyřkolová motorová vozidla s výjimkou vozidel uvedených v písmeni a), jejichž výkon nepřevyšuje 15 kW a hmotnost v nenaloženém stavu nepřevyšuje 400 kg nebo 550 kg u vozidel určených k přepravě zboží,

Zeby pani poslanci nieco popili, ked to schvalovali?

Rada na zaver...citat vie kazdy, takze namiesto roznych vykladacov zakona a hlavne pravnikov odporucam si vzdy dotycny zakon precitat a urobit si najprv svoj nazor sam a az ked som si neni isty ist sa pytat napriklad v pravnikovi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny