Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodej části domu při ideálním spoluvlastnictví a platba za ni

Moc do toho vidíš, hypotéka, pôžička či iné rýchle úvery z dielne komunistickej mafie majiteľov finančných ústavou, nie sú relevantné pre odkúpenie zákonného podielu na základe reálnej mzdy či zo starobného dôchodku podielového spolumajiteľa, ktorý prejavil skutočný záujem o predkupné právo na majetku 1/1-ny z celku, ktorého nie je možné donútiť zákonnou cestou nejakou úžerníckou pôžičkou od nebankových, eštébákmi vlastniacimi grázlami, či mafiou komunistov KGB_NKVD vlastniacich bankových inštitúcií, s.r.o., a.s.

Jedine súd (tj. talármafia protekčných, boľševických grázlov nacpatých ako čuče goja to talárov) rozhodne o výške splátkového kalendára na základe súhlasného stanoviska nemajetného spolumajiteľa, disponujúc pravidelným mesačným príjmom, ktorý prejaví svoje predkupné právo k spoločnej nehnuteľnosti.

dôležité:
Podotýkam, jedná sa o prípad, ak podielový spoluvlastník nedisponuje s inou obývateľnou nehnuteľnosťou, (stačí aj podiel) do ktorej by ho ľudovodemokratická mafia velice rada násilím prešupovala, (napr. vlastnícky podiel na garáži, chatke v horách apod.) lebo má kde zložiť hlavu, aby neskončil pod mostom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny