Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s prevádzkovateľom eshopu

Sami mi povedali ze mi poslali zly pc tak som povedal ze im ho tam doveziem a odveziem si ten svoj. Oni trvali na tom aby som im to poslal kurierom. A ten balik rozbil.O den neskor uz mi tvrdili ze gpu vymenili nedopatrenim. Ale ze sa jedna o moj pc.

Tímhle se to ovšem trochu komplikuje.Jestli uznali,že poslali jiný PC a chtějí ho vrátit,tak vlastně nesplnili objednávku a chybný PC byl jejich majetek.Proto bych je vyzval,aby dodali správný PC dle objednávky a již zaplacený.Jinak se z jejich strany jedná o bezdůvodné obohacení.Vrácení a poškození jejich PC je jiná věc,ta se řeší samostatně s přepravní společností a zřejmě jejich pojišťovnou a nemá vliv na plnění kupní smlouvy k původně objednanému PC.Zvláště když sami žádali o vrácení cizího zpět.
Ovšem když druhý den změnili názor a tvrdí,že jde o správnou sestavu,bude těžké jim to dokazovat.A klidně jim tam napiš,že pokud nebude objednávka splněna nebo stornována a vráceny peníze,tak po týdnu čekání vše postupuješ obchodní inspekci a dále budeš řešit soudní žalobou z důvodu bezdůvodného obohacení nebo pokusu o podvod.A že máš vše nafocené a telefonáty nahrané,což se Ti pro soud bude velice hodit.I když třeba nemáš,ale to oni neví a na případnou jejich žádost o důkazy jen odpovíš,že je dostane až soud.Nebo jim pošli jednu fotku,ať tomu věří.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny