Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s prevádzkovateľom eshopu

Majetok bol sice ich, ale prepravu objednaval on, takze reklamaciu s prepravkou musi riesit objednavatel. Ono to casto nie je jednoduche riesit s prepravkou tieto reklamacie, pretoze na papieri to vyzera ok, v praxi je to horsie. Riesil som 3 pripady ako tento a iba jeden dopadol v moj prospech na 100%, raz som to posielal ja a prepravka to zamietla uplne a druhykrat to na seba zobral dodavatel kvoli tomu, ze nechcel riskovat, ze pride o zakaznika a prepravka to tiez zamietla. Vo vsetkych 3 pripadoch sa jednalo o UPS.
Zakladna otazka je, ci bol balik poskodeny pri prevzati. Ak nie prepravka sa casto brani, ze tym padom je to vsetko ok. Ak bol brani sa tym, ze to mal prijimatel spisat priamo s vodicom na mieste. Nastastie v logistichkych centrach maju casto kamery, takisto aj vacsie eshopy a sklady (Alza a spol), takze dokonca zakaznikovi vedia poslat videa, kde je vidie ako sa s balikom nakladolo od zabalenia po expediciu.
S Alzou som pre zakaznika riesil raz chybajuci kus v baliku, kde na videu bolo vsetko ok, ale po rozbaleni neposkodeneho balika tam ten kus proste chybal. Myslim, ze to Alza vtedy zobrala na seba, ale bola to taka mala zahada.
Ja ri reklamaciach vyuzivam moznost odoslat reklamaciu a vyuzit zvoz od dodavatela...pride UPS, stoji ma to 6 eur, ale balik je cely cas v rezii dodavatela.
Ja zmluvu s UPS mam, keby ho odoslem na vlastne triko usetrim mozno euro, ale riskujem rovnaky problem ako tu riesime. Takto je to na dodavatelovi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny