Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak "neprůstřelně" prodat ojeté auto?

Normálne na inzerát predaj vozidlo v stave, ako si ho ceníš a akú cenu je ochotný trh kupujúcich osôb odkúpiť vozidlo do osobného vlastníctva.

Bežne sa Favority bez korózie do roku výroby 1992 predávajú od sumy 300€ po vytunenení v 99% technickom stave do sumy 2000€.

Dôležité je skoncipovať nepriestrelnú zmluvu v zmysle Obč.zákonníka, v ČR ošetrenú vetou:

„Přenechá-li se věc jak stojí a leží (úhrnkem), jdou její vady k tíži nabyvatele“.

S technickým opisom skrytých možných a nemožných technických vád, únave materiálu o ktorých bol pri kúpe kupujúci ústne, detto písomne v zmluve upovedomený, pričom si nevymenil námietky, so zmluvou a technickým stavom v čase kúpy súhlasil, pričom pri plnom vedomí svojprávneho občana sa zrieka nárokov v zmysle Obč.zákonníka v prípade veškerých skrytých závad vzniknutých počas plynutia záručnej lehoty na veci.

Bližšie v SVK právnom poriadku ošetrené judiaktúrou a súdnymi rozhodnutiami:

https://www.relevans.sk/moznosti-aplikacie-dolozky-tykajucej-sa-prenechania-veci-ako-stoji-a-lezi/

ktoré tunajšia Sľovenská lúza lumpenproletariátu protekčných parchatov, okotených z milicionárskeho semena, ošperkovaných komunistickými písmenkami pred a za menami, beztak okopčí vždy od čechúňov, ako dlhokrké opice. Sľováci sami nič nedokážu vymyslieť, ani v práve či technológiách, sú to zaostalé, udavačské, eštébácke, skomunizované zaostalé opice, papagáji, kozojebci, bieli koníci CCCP KGB_NKVD_MIGMO vrahov, ktorých boľševici nacpali do oblekov a do justičných talárov, ako jelitá, čučegoja. Ešte tak kšeftovať, ako Cigáni s digitálkami, parazitovať na štátnych zákazkách, rozkrádať eurofondy a DPH.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny