Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Parkování před vlastním domem

Bydlíme v ulici v rodinném domě a naproti nám a sousedů stojí bytovka. Najednou všichni okolo nás vlastní několik aut, někdy dokonce 3 a parkuji s nimi před našimi domy. To by mi nevadilo, kdyby byla možnost si jedno své auto zaparkovat před vlastním domem nebo poblíž. Většinou je ulice plná, takže parkuji ve vedlejší asi 300 m od domu. Mrzí mě to, protože mám malou holčičku a druhou čekám, takže vždy nesu spoustu věcí. Je nějaká možnost, jak zařídit jedno parkovací stání před vlastním domem? Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
...Bydlíme v ulici v rodinném domě... Ty nemáš garáž nebo aspoň dvorek kam můžeš zajet?
Yarda 26.10.2019 12:58
Yarda
A já tady budu za prudila. Mě tohle obtěžuje. Bydlím na vesnici a za auto stání jsem dal na svým poz…
vla 31.10.2019 15:52
vla
Nebudes za prudila,budes za idiota. Kdyz to prelozim, tak vlastne rikas co se mi hodi, to at je zada… nový
re4zon 02.11.2019 12:43
re4zon
Otázka na koncí zní přesně jak si zařídit legální parkovací místo před domem. Jinak dotaz začíná, že… poslední
TNT 02.11.2019 23:03
TNT

A já tady budu za prudila. Mě tohle obtěžuje. Bydlím na vesnici a za auto stání jsem dal na svým pozemku třeba 200 papouchů.
Otázka: proč mě mají obtěžovat lidé, kteří si za mé daně udělali pěkné stání na silnici ??? Proč třeba neplatí 50-100 tisíc ročně a víc, ať se trochu uvolní silnice a je lepší vzduch na dýchání. Vždyť0 za ty peníze by mohla být hromadná doprava zdarma.
Já ji také využívám, když spoje troch navazujou.

Nebudes za prudila,budes za idiota. Kdyz to prelozim, tak vlastne rikas co se mi hodi, to at je zadarmo a co nepotrebuju, at si kazdy tvrde zaplati. To by se dalo pojmenovat jako selektivni komunismus. A vis co? Ja bych souhlasil. Chces verejnou dopravu? Tak si ji zaplat, ale nedotovanou, jestli to nevis, tak to co za ni platis ted je naprosto smesne, skutecne naklady jsou nekolikrat vyssi. Chces chodit po chodniku? 30000/ rok. Ja po nem skoro nechodim, tak je mi to jedno. Chces skolu pro dite? Naval sto litru rocne. Uz chapes, jakou hovadinu jsi napsal?

Otázka na koncí zní přesně jak si zařídit legální parkovací místo před domem. Jinak dotaz začíná, že všichni před tvým domem parkují a neřeší to , a ty to řešíš... tví sousedí našli řešení a nelámají věci přes koleno, hodně štěstí,abys našel to svoje řešení problému. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru