Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kupující nepřepíše vozidlo

Odstúpenie od zmluvy na základe nesplnenie zmluvných podmienok je obojstranne možný právny akt. Treba odstúpenie podať kupujúcemu písomne so zdôvodnením s presným termínom hmotného plnenia, poslať poštou s doručenkou s vrátenkou na obálke I. tr. Ak sa pošta vráti alebo bude opozičná strana nečinná do termínu, je nutné podať s týmto dôkazom spolu so zmluvou o kúpe, žalobný návrh na príslušný I. stupňový súd s domáhaním sa vrátenie predajnej veci predávajúcemu v stave, ako bola v čase kúpy. (Je to dôležité, lebo pokuty za priestupky s vozidlom idú na tvoje triko, človeče nešťastná).

V SVK Občianskom zákonníku sa vychádza z:

§ 48
(1) Od zmluvy môže účastník odstúpiť, len ak je to v tomto alebo v inom zákone ustanovené alebo účastníkmi dohodnuté.

(2) Odstúpením od zmluvy sa zmluva od začiatku zrušuje, ak nie je právnym predpisom ustanovené alebo účastníkmi dohodnuté inak.

záväzkové právo k § 48 je uvedené podľa § 489 a nasle Obč.zákonníka.

V ČR máte obdobné znenie lenže v inom paragrafovom označení.

Tomu sa hovorí, nasral si si do bot. Lebo v tomto skomunizovanom, eštéíbáckom bordeli ríše zla OST bloku je to všetko úplne na ruby nielen v oblasti práva, komunistická mafia v štátnej správe a eštébákmi naštepenej justičnej talármafii sa rehoce vypatlanému národu priamo do papule.

Aj ak by si mal predajnú zmluvu nepriestrelne skoncipovanú v zmysle platnej legislatívy, osadenú v zlatom rámčeku, ošetrenú notárom, ťaháš za kratší motúz (provaz). Oni, z veľkým Ó sú tu na zákony, na ľudovodemokratické, zločinecké neprávo po 1989, tj. konkrétna mafia komunistov, eštébákov, luza zákonodarcov okotených z boľševického, zdegenerovaného semena lumpenproletariátu s IQ podbíjačov podvalov u železnice.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny