Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dodavatel dodal zboží, už rok čekám na fakturu

Je mi to trochu blbé, ale potřebuji se někam hnout už...

Loni jsem vybírala pro JEŽÍŠKOVA VNOUČATA (domov Benátky nad Jizerou) na akvárko. Mnozí mi přispěli na realizaci ať už penězi na transparentní účet, rybami či rostlinami a pan Dušan G. Peuker (Peuker akvaristik) dodal akvárko, techniku, substrát a hnojivo...

Realizovalo se fakt krásné 240L akvárium a senioři v Benátkách jsou za něj moc šťastní (změnilo se vedení, aktuální foto nemám, jen e-mailovou komunikaci a poděkování, dále už prý pomoc nepotřebují a o akvárium se starají sami).

Teď ale k jádru - do dnešního dne, přes mnohé snahy se domluvit, jsem neobdržela fakturu a peníze tak stále mám na tom transparentním účtě. Minulý týden, po roce, jsem panu Peukerovi psala, že bych tuto záležitost už ráda uzavřela. Žádala jsem fakturu nebo nabízela možnost vystavení darovací smlouvy na věci, které do Benátek dodal a že bych peníze z účtu použila na realizaci dalšího projektu, ve kterém by pan Peuker tímto mohl opět figurovat a jistě by mu to v jeho podnikání pomohlo. Opět moji zprávu četl a opět se neobtěžoval reagovat.

Já nevím, jak postupovat? Dle mého nemůžu teď s penězi nakládat dále a mít otevřený účet s vašimi penězi a nedořešenou záležitost s panem Peukerem mi taky nepřijde OK. Ráda bych to jakkoli uzavřela. Poradíte, jak postupovat?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny