Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno E-bay Request total

Tak polopatě. Pokud objednáváš ze zahraničí a prodejce má například nastaven způsob dopravy global shipping, tak cenu za poštovné skrouhnout nemůže, protože ebay mu to neumožňuje a musí dané věci zaslat do shipping centra ebay po jedné ! Co na tom nechápeš ?
Funkce request total tam je proto, protože prodejce MŮŽE dodatečně snížit poštovné, dát dodatečnou slevu za nákup více věcí, atd. Žádná jeho povinnost to ale není, takže nesmysly píšeš ty, pokud neznáš rozdíl mezi slovem moci a muset. A pokud sis navíc myslel, že request total = automaticky snížené poštovné, tak seš blbec neschopný přečíst si pravidla serveru na kterém nakupuje.
Vůbec se nedivím tomu, že některé větší aukční servery vyžadují před registrací zaplacení jistiny, aby odstavily 3,14čuse tvého typu, kteří něco nakoupí a pak to nezaplatí.

A aby ses nečílil, že ti nebylo odpovězeno, tak uzavřený obchod může nyní zrušit pouze prodejce. Předpokládám ale, že napsat mu je mimo tvé schopnosti, když si mu nebyl schopen napsat před nákupem ohledně výše poštovného za více věcí dohromady.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny