Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškozování cizí věci

Národnosť, pohlavie, štátna ani náboženská príslušnosť v právnom štáte nerozhoduje pri dodržiavaní platnej legislatívy.

Ty vec nerieš s piatym kolesom u voza lebo si detto nájomca, ako aj spodná partaj. Žiaden štátny orgán ti nepomôže, každý tvoj podnet zamietne ako nedôvodný, lebo nemá oporu v zákonoch.

Od toho tu je riadna majiteľka nehnuteľnosti, zapísaná 1/1-nou v LV príslušného k.ú., na ktorú sa môžeš obrátiť výhradne písomne, poštou I.tr. doporučene s vrátenkou o prevzatí, s podmienkami porušenia tvojej nájomnej zmluvy v zmysle Obč.zákonníka zo strany prenajímateľa, lebo majiteľka nehnuteľnosti nezabezpečila bezproblémové užívanie tvojho segregovaného bytu s príslušenstvom situovaný na I. etage. (Zmluvu si naštuduj, aké sú v nej podmienky).

Ty môžeš po vzájomnej dohode s majiteľkou zadať zákazku registrovanej firme alebo živnostníkovi-zámočníkovi, ktorý na základe zmluvy o dielo zabezpečí masívnou uzamykacou kovovou mrežou (prípadne ako bonus 3mm hrubým plechom uchytený iba na predných dverciach mreží) kotol spôsobom, aby sa k obslužnej riadiacej jednotke kotla, hlavnému ventilu plynu K800 a k armatúre fitingov ohrevného média, nikto cudzí, tretia osoba, nájomca, svojou nenechavou paprčou nedostal.

Doklad, faktúru si odlož.

Takýto úkon za vykonané práce si nechaj z budúceho nájmu odúčtovať, ako zľavu za vynaložené náklady materiálne vykonané k zabezpečeniu prístupu ku kotlu o čom vykonaj písomný dodatok k nájomnej zmluve. Kľúče od zabezpečovacej "balustrády" z dverí mreží si ponechaj, prípadne jednu kópiu kľúča odovzdaj "priposratej" majiteľke. Je to najrýchlejšie a účinné riešenie z tvojej strany, ako si zabezpečiť svoje pohodlie teplého domova. Než by sa ubolená, zastrašovaná majiteľka rozhýbala, zostarneš v prenajatom byte s diagnózou koxatrózy z kosy, zimy, mrazu, vlhka a chladu.

Zatneš "žílu u pytlíka" spodnej partaji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...