Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zákon o silniční přepravě - přepravní řád v linkové autobusové dopravě

Tak jinak ještě. Motáme se v divným kruhu. Odmítl jsem ho přepravit, ať už pro to nebo támhleto. NEDAL JSEM MU LÍSTEK=uzavření smluvního vztahu mezi dopracem a jím. Neměl právo službu využívat, natož se jí dožadovat zdržováním ostatních cestujících. Měl si jít stěžovat klasickou cestou dopravci nebo zřizovateli, to neudělal a pokaždé službu využíval i když nebyl uzavřený žádný smluvní vztah, i když se snažil zaplatit.

Oni je to vcelku jedno ale dokázal si na mě najit jak kontakt na sociální síti tak telefonický a nebál se mi tam nadávat do robotů za volantem, cestujícím do rukojmích a podobných nesmyslů, jako je můj zaručený vyhazov a likvidace od jeho známých...i když na to nemá a nějak mě to nebere, protože mám za sebou tem přepravní řád, určený Krajem, ale to jen tak mimochodem aby se sem už netahali nějaký občanský soužití a podobně, nikdy jsem ho neuřážel, vždycky jsem ho prostě slušně odmítl přepravit.

Zašli jsme někam daleko mě primárně zajímala ta komise, proč za co, už tu částečně bylo odpovězeno ale princip mi furt nějak uniká za co? Aplikoval jsem řád, zákon, správně a nevím proč by mi měla hrozit nějaká pokuta nebo nějaká komise. která mě bude zdržovat z práce a bůh ví kde to bude zapsaný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny