Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nakup z bazaru

Než sa dovoláš pravdy, zober kombinačky a zrovnaj kolíky do správnej polohy alebo zahoď vec do potoka (do jarku v lese) a kup si so zárukou na základe MO paragónu fungl nový gril.

Však ak si kúpil takýto črep (a ešte k tomu bez riadnej písomnej kúpno-predajnej zmluvy spísanej v zmysle Obč.zákonníka v platnom znení, potvrdenej kompetetntnou úradnou osobou s verifikovaním podpisov na zmluve na základe identifikačných údajov predávajúceho) keš, vyplatený na dosku, nemohol si zaplatiť viac, ako 1/20-nu z ceny novej veci. Takýto bazárový črep bez zmluvy nemá žiadnu hodnotu, akurát za odvoz, zadarmo.

Nepoučiteľný národ vypatlancov. Minule som kukol bajočko do portálu bazos.sk, kde lúza predávala použité, "úplne nové" digitálne črepy (telefény, noťasy, PC desktopy) takmer drahšie za sumy, než ich dostane človek kúpiť priamo v obchode. No, dnekúp to, ako džigitálky od Cigáňov za zľatých komunistov na ulici v cene 3.500.-Kčs za kus, dnech moje dzecká dnežerú, dnech do rána dzeci umrú hladom, ako zadarmo dávam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny