Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Premlcanie odsudenia

Tiež je otázne, či nevzniklo nové trestné stíhanie aj po prvom odsúdení.

Alimenty sa neprmlčujú ani po odpykaní si trestu.

Ak neplatil na maloletého povinný po odsúdení, vznikne nový trestný čin od doby odsúdenia pre pokračujúci trestný čin. V praxi to znamená, že za obdobie dovŕšenia veku plnoletosti, prípadne ukončenia VŠ vzdelania, môže byť povinná osoba odsúdená do basy desiatky ráz po sebe v prípade, ak by fungovala skomunizovaná, zločinecká justičná talármafia pri rozhodovaní v zákonných *lehotách(?!?). *Lenže lúza lumpenproletariátu zákonodarcov po nežnej nehe neustanovila pojem zákonné lehoty pre svojich vyvolených mafiánov sudcov, "ako a kedy sľobodne ne-rozhodol, tak sa ne-rozhodol a za jeho zámernú a úmyselnú nečinnosť nemožno eštébákmi oddojčeného sudcu nijako potrestať". Ctihodný, urodzený sudca, jeho emeritné bľahorodie, boľ nadmieru prepracovaný, nemohol bezhlavo a zbrkle v tak závažnom, jednostránkovom, sakra obsiahlom spise f;A4 lajdácky a nespravodlivo rozhodnúť v niečí neprospech.
(Už aby rozhodnutia na I. stupni tejto justičnej mafie plne zastúpila Al, OS, SW na rýchlom HW s rýchlymi pripojeniami s prístupom k platným zákonom, judikatúre, doloženým listinným dôkazom účastníckych strán a iným rozhodnutiam z predošlej súdnej praxe. Talármafia prvostupňových súdov patrí makať k lopatám a krompáčom, na role okopávať s motykami odetí v čiernych pláštenkách na pravé poludnie v lete, aby boli užitoční).

Akurát sa nezapočíta zanedbanie výživného do trestného postihu v trestnoprávnej rovine do nového trestu od posledného neplnenia po právoplatnom rozsudku. Trestné skutky sa nespočítavajú, akurát ak by bol podmienečne odsúdený alebo podmienečne prepustený a v podmienke spáchal opakovaný tr.čin v tej istej tr.veci, bolo by možné uložiť nový trest v hornej hranici tr.sadzby.

Zanedbané alimenty sa musia vyplatiť do konca života povinného, zrážkami zo mzdy, starobného dôchodku, predajom majetku povinného na základe exekučného titulu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny