Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysporiadanie pozemku pod zahradou

zmizni z cudzích nehnuteľností, ako smrad, peláš obratom na svoje, nemáš tam čo hľadať ako komunistický, boľševický hnida parazit, nech je parcela rozdrobená, rozmelenená medzi tisíckami majiteľov, ktorým mafia vrahov z radov komunistickej lúzy lumpenproletariátu ukradla zákonné, právoplatné majetky, ústavou chránené nehnuteľnosti. Komunisti a ich eštebácki MGIMO_KGB_CCCP_VUML parchanti, patria obratom povešať.

U mňa pojem "zákonné vydržanie" parazitom boľševickej spoločnosti v prípade ústavou chránenej nehnuteľnosti pôvodného mnajiteľa, neexistuje.

To len komunistická mafia zákonodarcov si tento pojem "vydržania cudzieho majetku" v údajnej držbe po dobu desiatich rokov užívania, s údajným tichým súhlasom oprávneného majiteľa nehnuteľnosti, v komunistických, zločineckých, boľševických, milicionárskych, chorých paliciach, vyšpekulovala.

Komunisti s ich parchantami patria povešať, minimálne nasadiť spoločné doživotie v III. NVS spolu s celými boľševickými, parazitickými, zlodejskými, eštebáckymi, udavačskými rodinami blízkych osôb ozn. v I., II. III. a IV. rade.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny