Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolaudace v 1990 a dešťová voda

Však oni si už stěžujou, div ne na to, že jim tam lidi kromě vody házeji o h*v*a (za chvíli budeme házet použitý toaleťák do košů jako v rusku). Jeden čas vycházel v deníku metro takový skoro až žertovný seriál (žertovný by byl, kdyby nebyl míněný vážně) od PVK veolie (Pražské Vodovody a Kanalizace). Ale to samé dělá asekol, když si ztěžuje, že jim lidi házeji do červených kontejnerů odpad, oni si asi představujou, že jim tam budeme dávat nové přístroje ideálně ještě s paragonem a záručákem.
Čistička se měla navrhnout podle toho, co do ní teče, ne naopak. Je to stejný paradox, jako když Praha přestavěla tramvajové tratě namísto aby podle nich koupila tramvaje (a něco podobného čd s pendolínem).
Chápal bych to obráceně, tedy splašky v dešťové kanalizaci (což se taky stává), ale takto je to jako když najednou hodně lidí vypustí vanu. Možná je jen problém s kapacitou (čistička to nepobere a ta co by to pobrala by byla dražší), a v principu s tím, že dešťovou vodu neni potřeba čistit tak jako tu splaškovou (je to zbytečné).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny