Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může mě učitel nutit mít kameru v online hodině

Nevedel som, ze na to, aby sme nieco robili potrebujeme mat vsetko stanovene. U nas napriklad zakon ani vyhlaska prezuvanie deti neupravuju a je to v posobnosti skoly. Podla tvojej logiky ak nema skola vo svojom poriadku stanovene prezuvanie tak to neplati, cize ak by to vyzadovali ustne, ze to riaditelka vyhlasi len do rozhlasu maju ziaci pravo chodit po skole v zablatenych topankach.
Pozri, ked pridem k tebe domov tiez sa vyzujem, nikde sa to nepise, nemas to na dverach a dokonca mi to ani nemusis hovorit. Viem, ze je to normalne, ze to pomaha hygiene a ze je to bezne a nebudem to spochybnovat.
Nevidim dovod, preco by ziak mal spochybnovat poziadavku ucitela na kameru. Mne pride adekvatna.
Mozme polemizovat o tom, ci je to povinne, natahovat sa tu ako pravnici o slovicka, ale ja sa ta skor opytam, ci je to normalne. Podla mna hej a mne pride skor nenormalne riesit to cez pravo a hrat sa tu slovickom povinne len preto, ze nejaky vysuk, ktory tu kameru na 100% doma ma ma pocit, ze ma nejake prava.
Keby chalan napisal, ze je z jednoduchyh pomerov, nema kameru, ucitel sa mu vyhraza zlou znamkou ak si ju nezabezpeci pozeram sa na to inak...ale to urcite nie je tento pripad.
Btw isto vies, ze na jar bol velky problem zohnat nejaku webcameru, kedze sa prave vdaka distancnemu vzdelavaniu rychlo vypredali, ja sam som musel odmietnut 2 zakaznikov lebo som im nic slusne nevedel dodat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny