Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Co se to děje na Slovensku?

Nějak se mi nechce věřit, že se bývalej policejní prezident, kterého zavřeli po výměně vlády napřed jakože vážně zraní (původně prezentováno jako pokus o sebevraždu, pak spekulace, protože zranění neodpovídá sebevraždě, tak jakože se poranil) a nakonec o pár týdnů později, i když předtím to prý nebyl pokus o sebevraždu (a prý ani o vraždu), se náhodou stane co? "Sebevražda". A i když vyšetřování smrti pomalu ještě ani nemohlo začít, proamerické fakenews na seznamu a jinde už píší v titulcích o sebevraždě. Velmi zajímavé.

Budou sankce EU na Slovensko? Nebo sankce se dělají jen tehdy, když je podezřelé umrtí/pokus z Ruska? A co děti v ulicích, budou? Myslíte, že ta smrt bude spravedlivě vyšetřena a že je Slovensko právní stát, když uvážíme, že už po prvním "pokusu" jej Slovensko nedokázalo od smrti uchránit?

Ať byl jakýkoliv, už ze své bývalé pozice asi toho hodně věděl a někomu hodně vadil. Každopádně obhájit se u soudu proti vzneseným obviněním šanci mít už nebude. A tato smrt hodně, ale opravdu hodně smrdí.

Není s čím poradit = zamykám (Kurt)

Předmět Autor Datum
To je otázka spíš do debat. Nebo zde čekáš nějaký právní rozbor? poslední
Karel04 30.12.2020 18:21
Karel04

Zpět do poradny Nahoru