Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zanechání studia na VOŠ a opětovné přijetí?

Ahoj,

rád bych se zeptal: ředitelka VOŠ nechce schválit přerušení studia (praktické výuky jsou omezeny a jejich provádění přes online video platformy nemá žádný efekt, je to ztráta času, stejně jako opisování písemek ze skript v případě teoretických předmětů), a tak je uvažováno o dobrovolném zanechání studia.

Může ředitelka odůvodnit opětovné nepřijetí do téhož ročníku od dalšího školního roku, když uchazeč o vzdělání úspěšně splní kritéria přijímacího řízení? Případně jakými argumenty?

Děkuji za radu.

Předmět Autor Datum
Môže. Argumenty sú presne také isté ako pri prijímacích skúškach napr. nedostatok miesta, nízke umie… poslední
ok 06.01.2021 01:33
ok

Môže. Argumenty sú presne také isté ako pri prijímacích skúškach napr. nedostatok miesta, nízke umiestnenie pri vyhodnotení skúšky. Škola keď nechce, tak nemusí prijať nikoho do vyššieho ročníka ako do prvého, nemusí ti vôbec umožniť prijímačky do vyššieho ročníka. Je to vždy o individuálnom rozhodovaní. Pred zanechaním štúdia sa teda pokús vybaviť si prerušenie použitím riadnej žiadosti a rozumných argumentov o prerušenie štúdia na určitú dobu. Kým takú žiadosť nepodáš, tak nemôžeš vedieť na čom si. Nejaké ústne odkazy čo riaditeľka chce alebo nechce majú pred podaním takejto žiadosti hodnotu makového prdu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru