Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prokázání totožnosti - vládní usnesení

Pokud te opravdu bude chtit legitimovat, tak ti klidne rekne "protoze se podobate hledane osobe" a basta. Nemusi ti rict ktere. Ty ho pak treba zazalujes, soudy jsou furt plne, takze se to par mesicu potahne ... myslis, ze za tu dobu nedokaze v databazi hledanych osob najit nekoho, kdo je priblizne stejneho pohlavi, vysky a veku a jehoz oblicej se nebude od tveho naprosto diametralne lisit? (Dve oci, jeden nos, jedna usta, to celkem sedi, tvar spis uzka/stredni/siroka to se najde, vlasy si mohl nechat ostrihat a prebarvit, ten identikit stejne neni buhvijak presny ...)

No a az dojde k soudu, tak rekne, ze tehdy jsi mu v tom svetle tak nejak pripominal Pistu Hufnagla, co se po nem shanela ta Smolikova. A ty se tam budes kroutit, ze ho zase az tak moc nepripominas a on bude zase tvrdit, ze ale tak trochu jo a pred tim pul rokem urcite mnohem vic a ze jak si to mel jinak overit, nez ze te legitimuje.

No a ze kdyz te legitimoval, tak tam bylo jine jmeno, takze te zase pustil, no, vsak tak to bylo spravne ne?
Nebo naopak ze ses odmital jeho pozadavek, takze jsi byl tim vic podezrely, ze se odmitas legitimovat, protoze by se ukazalo, ze fakt hledany jsi a proto te musel zadrzet a odvest na straznici a nechat uredne identifikovat, jenze on tam nikdo kompetentni zrovna nebyl, tak te prece musel zavrit, abys neutekl a teprve pak az se prokazalo kdo jsi, a ze nejsi hledany, jen se hledanemu podobas, tak te zase pustil, no, vsak tak to bylo spravne ne?

A co s tim nadelas - pokud neni totalni idiot, tak mu nedokazes, ze si tenkrat nemyslel, ze se podobas nejakemu hledanemu ... napriklad Pistovi Hufnaglovi, kteremu se tak trochu podobas, i kdyz ne treba zase tak moc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...