Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aliexpres uhrazené DPH chce celní úřad znova.

No něco o spolupráci z českou poštou bylo zmíněno už dřív,ovšem realita vypadá krapek jinak.Článek o ničem a je vidět že nějaká spolupráce nefunguje v reálu vůbec.Na reklamaci zatím neodpověděli nijak defakto ani podle starejch pravidel se neobtěžovali mě kontaktovat jestli od nich chci zastupovat v celním řízení, nápálili si znova DPH + ty jejich poštovní služby 150.Teď otázka jestli mám potvrdit už převzetí zásilky a zahájit spor i u číňana o to DPH ať si to ni vyříděj s naší poštou,nebo si počkat až doběhne doba doručení a počkat si i jak to dopadne tady s tou reklamací na kterou maj 30 dní.

A zatím si dopisujem jak u blbejch....

Vážený pane xxxxx,
k Vaší reakci na zaslané vyjádření uvádíme, že u předmětné obyčejné zásilky ze zahraničí se sledovacím číslem LT815182010NL byly vyměřeny poplatky z celního a daňového řízení v celkové výši 337,53 Kč. Z toho DPH činí 187,53 Kč a poplatek za služby pošty činí 150,- Kč.
Na základě Vaší přijaté reakce na stížnost byl Váš nesouhlas s vyměřenými poplatky předán oddělení Mezinárodní provoz – celní deklarace k vyřízení. Odpověď obdržíte prostřednictvím elektronické zprávy (e-mail).
Dále pro informaci uvádíme, že podmínky pro celní řízení a DPH naleznete na webových stránkách České pošty, s.p. – Celní řízení - Česká pošta (ceskaposta.cz), příp. na webových stránkách celní správy www.celnicka.cz.
K dané záležitosti se již nelze bohužel více vyjádřit, proto pokud nepředložíte k předmětné záležitosti nové skutečnosti, je toto považováno ze strany oddělení podpory Regionu Severní Čechy za konečné.
Podáváme Vám tuto zprávu spolu s pozdravem

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny