Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kurýr Wolt a auto někoho jiného..?

Zdravím.. v září jsem začal jezdit jako kurýr rozvozu jídla a potravin u Woltu.. Moje pojišťovna Pillow mi kvůli tomu, že jsem teď živnostník a kurýr zdražila povinné ručení o 100%.. Moje auto je ale dost pažravé.. tak bych chtěl asi jezdit menším Peugeotem 206.. majitel i provozovatel je mamka.. povinné ručení si platí ona sama u ČSOB ..

Nevěděli byste jestli s ním mohu jako kurýr jezdit? Jde mi především o to, aby třeba ČSOB nedělalo v případě nějaké nehody potíže..

Kolegové říkají, že klidně můžu, auto má prostě pojistku a je jedno na koho napsanou.. Ale přijde mi divné, že moje pojišťovna podražila právě v rámci toho, že jsem OSVČ a kurýr..

Děkuji kdyžtak za odpověď a nějaké info.

Předmět Autor Datum
Logicky podrazila, da se cekat, ze jako kuryr budes jezdit mnohem vic a mozna i rizikove, kdyz spech… poslední
re4zon 20.10.2021 20:34
re4zon

Logicky podrazila, da se cekat, ze jako kuryr budes jezdit mnohem vic a mozna i rizikove, kdyz spechas k zakaznikovi. Jestli muzes jezdit jinym autem se zeptej spis woltu, hlasis tam nekde cim jezdis? Zajima je to vubec?
A pokud jde o csob, ma se jak dozvedet, ze s autem rozvazis jidlo? Asi tezko, ze? Kdyz nabouras, vyplnis formular, zadna kolonka jestli jsi vezl obed v nem neni. Kdyz to bude neco horsiho a budes volat policajty, proc bys jim vykladal co a kam vezes?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru