Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamek na jistic

Je to síce na hulváta, zdĺhavé, ale treba použiť jeho vlastnú "zbraň" - vypnúť ističe aj ostatným susedom, ale JEHO nechať zapnutý. Postihnutí pôjdu to skontrolovať a čo uvidia? Všetko vypnuté, ale LEN JEDEN (jeho) zapnutý. Ak sa to bude opakovať pravidelno -nepravidelne :-D a stále ON bude zapnutý a ostatní vypnutí - ihneď sa aj ostatní dovtípia, že to ON všetkým vypína - podozrenie padne na neho a väčšia berie :-D a niekto si to s nim vybaví ručne a stručne. Nepomôže mu, keď bude tvrdiť, že on nič... všetci hneď budú mať dojem, že je to jeho práca.
Je to svinstvo, ale voči ošípanej v bytovom dome treba použiť len špinavé triky.

Dávno som takto riešil suseda (ale to bol iný prípad a použil sa opačný postup), ktorý pravidelne v noci robil žúrky, vždy tam bolo veselo, hudba naplno a susedia nemohli spať, deti tiež a dohováranie nepomáhalo, policajti prišli upozornili a keď odišli - rámus pokračoval.
Tak som šachtou natiahol silnejší silón, upevnil na jeho istič a keď spustil rámus, stačilo potiahnuť a istič vypol. On ho síce nahodil, ale stačilo opäť dať slučku silónu na istiť a opakovať..... Vydržal to takto tri dni. Keď sa sťažoval, že mu vždy vypne istič - tak sme len konštatovali, že to preto, lebo má priveľký odber tými jeho hudobnými prístrojmi.
Boli to síce tri krušné noci (cez deň nepúšťal hudbu - bolo ticho), ale vyplatilo sa to - už "veľká nočná hudba" sa nekonala. Takže sme to (ja a susedia) tiež riešili na hulváta.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny