Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zastínění plotu od souseda krycí sítí a znemožnění výhledu při výjezdu z pozemku na veřejnou komunik

Vysadenie tují 0,5m od hranice a plotu - nuž už toto je neprípustné - pokiaľ sa rozrastie - tak má často väčší rozmer než 0,5m.
Za ďalšie - ten plot - je na hranici pozemku, alebo na tvojom pozemku? V druhom prípade sused ti zasahuje do vlastníckeho práva, nakoľko na svoj účel použil stavbu na cudzom pozemku. Vtedy je tá výzva na mieste. Ak sa bude zdráhať, riešiť najskôr cez obecný úrad, prípadne riešiť súdom na odstránenie jeho následné odstránenie. Ak by neuposlúchol nariadenie súdu - odstrániš to ty na jeho náklady.
S tým výhľadom - ty vychádzaš zo svojho pozemku na verejný chodník - teda musíš vychádzať tak, aby si nikoho neohrozila - a to buď použiť ešte inú osobu, alebo vychádzať pomaly, aby prípadný chodec mohol zareagovať. Uvedom si jeden fakt - východ z tvojho pozemku NIE JE verejná komunikácia, kde platia isté rozhľadové normy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny