Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zastínění plotu od souseda krycí sítí a znemožnění výhledu při výjezdu z pozemku na veřejnou komunik

Zadání je vcelku jasné, ale obsahue dost hrubek. Pokud budete muset situaci později řešit písemně, tak si text nechte od někoho opravit. Nejprve se zkuste se sousedem domluvit osobně. Pokud to nepomůže, tak ho vyzvěte písemně. Pokud je plot váš, tak on bez vašeho souhlasu není oprávněný s plotem nijak manipulovat, tedy ani na něj cokoli zavěšovat.
Keře se obvykle rozrostou, takže počítejte s tím, že prorostou naskrz pletivem. Proto tam dal tu síťovinu. Logicky lze dovodit, že počítá s tím, že se to rozroste a bude to udržovat jen hezky pohledové z jeho strany a vy mu evidentně jste a budete lhostejní. Můj názor je, že jste oprávnění se dožadovat. Tyhle situace vyvolané ingorativními jedinci neschopnými elementární slušnosti a základní komunikace jen rozesírají mezilidské vztahy. Takových dobráků jsem za život potkal dost. Nezávidím vám to... ale držím palce!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny