Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké testy při rozšiřování řidičáku

Zdravím, vlastním aktuálně skupiny B, C, T a dodělávám si skupinu A. Nechodím na teorii, protože prý v mém případě "obsahuji ŘP".

Moje otázka teda zní: Na úřadě teda budu dělat testy ze skupiny C, abych ho teda obhájil, nebo ze skupiny A, kterou si dodělávám?

Díky.

Předmět Autor Datum
Podle mě budeš dělat test jen na skupinu A. Tedy motorky. nový
jezekhifi 29.08.2022 06:07
jezekhifi
Podle mě taky bude dělat jen test a jízdy pro A. Ovšem pokud ho neudělá, nepřijde náhodou i o to C?,… nový
ml1 16.09.2022 14:23
ml1
Pri C to v minulosti bolo, že je tam i A (automaticky) - dnes už to neplatí. nový
yYy 18.09.2022 09:39
yYy
Já jsem si kdysi rozšiřoval béčko na áčko, testy snad byly stejné, akorát na áčko bylo potřeba méně… poslední
Yarda 18.09.2022 10:39
Yarda

Podle mě taky bude dělat jen test a jízdy pro A. Ovšem pokud ho neudělá, nepřijde náhodou i o to C?, vím, že se to dřív dost řešilo, že když má někdo B a rupne u zkoušek na A, že přijde i o to B. To je ale zase mnoho let a může to být úplně jinak. Měl jsem za to, že dneska je A jako podmnožina B, takže kdo dneska dělá B dostane automaticky i A, což je sice divné (zvlášť když ukazují, co všechno chtějí po motorkách a nic z toho se na auto nedělá, jen mají v testu nějaké otázky i pro motorky), ale mám dva známé, co to takto mají.

Já jsem si kdysi rozšiřoval béčko na áčko, testy snad byly stejné, akorát na áčko bylo potřeba méně bodů než na béčko. Před testem nám sebrali řidičáky, jeden týpek na zkoušky přijel na motorce (asi si chtěl rozšířit z áčka na béčko), ale nedosáhl bodově ani na áčko, tak mu ten řidičák už nevrátili - nějak si z toho nic nedělal a odjel na motorce.

BTW:
Když jsem se přihlašoval, při rozšíření z béčka na áčko mi chtěli naplánovat nějak moc hodin jízdy na motorce, připomněl jsem, že mám i emko (to se automaticky udělovalo k béčku), tak to brali jako rozšíření z emka a těch jízd bylo pronikavě méně.
Ale to bylo ještě před plyšákem za časů Svazarmu, nevím, jak je to teď.
A tehdy se áčko nerozlišovalo jestli je to na silostroje nebo na tehdy normální motorky.
:beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru