Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Montování věcí do auta - elektronika

No tady právě oba příklady do toho řízení zasahujou výrazně - když něco selže, tak se můžou zablokovat brzdy, nebo plyn, nebo tak něco.
Já mám na mysli cosi, co by si jen bralo elektřinu ze zapalovače (teda spíš uvnitř) a jen okolo sebe různě koukalo a ukazovalo, co vlastně vidí. Veškeré zásahy do řízení by dělal výhradně řidič (a nativní systémy auta) - takže nejhorší, co by se mohlo stát je na úrovní toho, že palubní hodiny budou ukazovat špatný čas (nebo nebudou ukazovat vůbec).

Co se těch světýlek týče, mám na mysli decentnější variantu tohohle (obrázek klikací) - bez těch velkých bílých číslic a údajů okolo, jen tu škálu RPM, co tam je, s tím, že její barva by se měnila před a za magickou hodnotou, jinak by tam byla jen ta škála bez číslic, kde by některé body měly jinou barvu.
Klasický tachometr by samozřejmě fungoval klasicky, ale v případě radarových pastí bych nemusel furt přeostřovat na cosi blízko pod palubkou ve tmě a na cosi daleko na přechodu na světle, ale jen koukat před sebe, kde kdo běhá, a pokud by mi začala zelená čara rudnout, tak ubrat pár metrů za hodinu
[HUD]

Normálně se u nás prodávají i v kamených prodejnách různé budíky, třeba na to napětí, pro zastavění do palubky, nebo pro zastrčení do zapalovače, stejně jako nejrůznější kamerky, parkovací senzory vzdálenosti, teploměry, detektory elmag ozáření (aka antiradary) a tak podobně ... takže si myslím, že něco někam se asi dá dávat bez papírování.
Ale myslet znamená houby vědět a kde je ta hranice, co ještě ano a co už ne, to taky neobjasní.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny