Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Montování věcí do auta - elektronika

Jo, takhle to nějak vidím taky. Ale potřeboval bych najít, kde je to v zákoně omezené, abych si mohl prostudovat všechna ta podstatná omezení a vědět přesně co tam je a co tam není, abych se pak mohl hádat s orgánama.

(Protože mám vyzkoušeno opakovaně, že policajti jsou ochotni o zákonech doslova lhát a vědomě tvrdit opak, než je v zákonech psáno. Ačkoli ten zákon prokazatelně znají a mají dostupný a celé dny nedělají nic jiného, než že ho dokola točí. Takže jsem použil přesné citace zákona, abych dostal přesně, co jsem chtěl a měl na to zákonný nárok - a příště mi zase přesně to samé zkoušeli upřít a tvrdit, že to zákon VÝSLOVNĚ zakazuje. No neuspěli, protože jsem zákon znal a požadoval zamítnutí písemné s podpisem - a takhle prokazatelně si ten zákon porušit už netroufli. A právě proto chci najít ten zákon o autech, abych si to mohl ověřit a přesně zformulovat.)

(A jak píšu váš, u toho obrázku, tak chci svěýlka decentnější, než jsou na něm, ale viditelné - mě neoslní a okolní řidiči je nejspíš ani pořádně nezahlédnou - i když v noci samozřejmě bude vidět, že na palubce cosi mám, co svítí míň než navigace v mobilu)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny