Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace CZC

Dobrý den
V czc jsem si přes e-shop koupil základní desku kterou jsem doma otevřel asi po pul hodině jsem zjistil že základní deska nemá 2x PCI (nevšiml jsme si toho při objednaní) tak jsme ji zabalil zpátky do krabice a zavezl do czc prodejny že bych chtěl produkt vrátit do 14 dnu bez udaní důvodu ... na prodejně pan od czc desku zkontroloval a zjistil že chybí jako by 3 piny na uložení procesoru.. ptal se mě jestli deska byla montována odpověd byla že NE ptal se na důvod vracení řekl že důvod je že nemá 2xPCI (v ten den když jsme to zjistil jsem si objednal hned jinou základní desku s dvěma PCI sloty) pán do protokolu napsal že deska nemá 2xPCI + nejspíš chybějící piny na procesor a poslal na centrálu
po par dnech mi přišlo vyjádřeni od technika s fotkami že deska byla namontována a že jsme si ji poničil sám! (s čim nesouhlasím protože jsem ji nemontoval jen rozdělal)a že uplatní prodávající nárok na náhradu snížení hodnoty zboží, a to ve výši 100% (cena desky 4500 kč)
vůbec se semnou nechtěli o ničem jinem bavit i když jsme jim jasně vysvětlil že jsem desku nepoužil... stoji si za verdiktem že jsme si to poničil sám !

je nějaká rada nebo cokoliv co stím můžu udělat ? děkuji za jakou koliv radu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny