Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zpolatněné přihlašování do IB.moneta.cz i pro důchodce od září

Nerozumím jedné věci "... klíče jsou zpoplatněny po podepsání dohody o ponechání SMS authorizace v nové internet Bance" .. NEní to náhodou překlep - ... <NE>-jsou zpoplatněny ???

Ṕřijde mi to zvláštní. Doteď to bylo zadarmo, sice rok vyhrožují a spamují při každém přihlášení otravnou hláškou, že je to prý nebezpečné, ale nenabízí jinou alternativu, když počítám SMRT Banku, kvůli které byh musel pořizovat nový přistroj, jen kvůli tomu,abych se laskavě mohl vůbec přihlásit. To tudíž nepočítám za alternativu Nebráním se jinému způsobu přihlašování o Internert Banku než i promě zastaralé, problematické z hlediska opisování SMS (Ano borci mají OSMIMÍSTNÉ, jiné třeba 6místné), na nějaké nebezpeční o hekerských útocích nebo odposlechnutí SMS nevěřím v reálné praxi (jako sniffování SMS a pohádky o agátě), Jediné co beru je když oběť má v mobilu (chytrém, pokud má) trojana čtoucí SMS, ale to pak má větší průser než nějakou starou metodu loginu do bankovnictví.

Jakým způsobem to podepší? co když to nepodepíšu?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny