Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Týpci si ještě nenatloukli ciferník. Když jsem byl o hodně mladší, jezdil jsem se na kole dívat za p…
Yarda 06.09.2023 21:48
Yarda
Až ma zamrazilo ked som to po tebe prečital...Ja som mal kolobežku na ktorej bolo možné ísť 70km/h a…
Lorenzo 07.09.2023 15:27
Lorenzo
Už se mi stalo, že mi na kole při jízdě praskla přední duše. Bylo to v normálním provozu, kdybych sp… poslední
Yarda 07.09.2023 17:54
Yarda

Týpci si ještě nenatloukli ciferník.
Když jsem byl o hodně mladší, jezdil jsem se na kole dívat za plot místního aeroklubu. Jednou jsem přejel rigol mezi silnicí a plotem a najednou jsem se octnul na zemi. Koukal jsem proč, ulomila se přední vidlice. Byl to únavový lom. Od letiště vedl táhlý kopec dolů, vždy jsem tam kolo rozšlapal na rychlost co to šlo. Kdyby se mi ta vidlice ulomila v tom kopci, strávím zbytek života v kotrmelcích.
Ty kolobrndy nejsou moc stabilní.
:x:

Až ma zamrazilo ked som to po tebe prečital...Ja som mal kolobežku na ktorej bolo možné ísť 70km/h a môžem ti povedať, že na slovensku sa predávaju kolobežky s dvoma poistkami aby sa riadidla od hora až po spodok neoddelili. To by sa musel zlomiť nášľap na ktorom jazdec stoji. Ináč to nehrozí.

Ale ak by to boli kolobežky z Amazonu alebo Aliexpresu, ktore sa takisto po slovensku premávaju vo velkom, tak by som sa nečudoval

Už se mi stalo, že mi na kole při jízdě praskla přední duše. Bylo to v normálním provozu, kdybych spadnul, je otázka, jestli by to auto co jelo za mnou nebo proti mně dokázalo ubrzdit. Když jsem jel na motorce a chtěl jsem zastavit před křižovatkou, nevšimnul jsem si, že tam byla olejová skvrna a já jsem po ní jel až doprostřed křižovatky.
Naštěstí se tehdy zapotil můj anděl strážný a já jsem se z toho mohl poučit.
:beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru