Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno aukro poplatky

Zdar, zajímavý případ. Aukro je naprosto v právu. Před použitím jejich služeb jsi souhlasil s jejich podmínkami (mj. za využívání služeb se platí a Aukro je jenom zprostředkovatel). Stěžovat si na Aukro můžeš (soud, čoi, pčr...), ale vidím to hodně bledě.
Řešení: zaplať dluhy a spíš napiš prodejci, že jsi připraven to řešit přes pčr jako úmyslné podvedení (může se leknout a dát to do pořádku). Pokud bys šel na PČR, tak se tím budou muset zabývat.

Jak to jinak v diskuzi zaznělo, tak se Aukru moc nedivím s tímto přístupem - od těchto reklamací, různých příběhů ze strany kupujícího a prodejce (každý háže vinu na druhého) dávají ruce pryč - bylo by to na nekonečné hádky. S tou ochranou to ale funguje-chrání před přímým podvodem - tady můžu potvrdit - kámoš zaplatil, nic nedostal, nahlásil to Aukru a musel na policajty - do pár týdnů měl přes 8 tisíc zpátky na účtu.

Vždycky je to mezi kupujícím a prodejcem a o důvěře a nějaké opatrnosti. To, že Aukro ze svého platí za podvody, které šly mimo ně (nejsou eshop), je mazec a klobouk dolů (ebay taky, ale ten se to hlavně snaží vycucnout z účtu prodejce přes paypal).

Hezký den,
Pedro

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny