Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ukončení smlouvy s poskytovatelem internetu.

Firma, u niž mám několik let smlouvu o poskytování internetového připojení, nekomunikuje se zákazníky, telefony jsou buďto hluché, nebo je nezvedají, provozovna již má firma uvedenu na smlouvách a v obch. rejstříku již také neexistuje, tudíž není komu doručit případné písemné ukončení smlouvy. Prosím poraďte. Stačí pouze zaslat doporučeně na bývalou adresu firmy oznámení o ukončení smlouvy a dodržení dvouměsíční výpovědní lhůty, jak stojí ve smluvních podmínkách, aby bylo liteře zákona učiněno zadost a jeden se nemusel klepat, že ho třebas za rok začne někdo bombardovat obsílkama a nedej bože exekutorama ???
Předem díky za odpověď !!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já takovéhle věci řeším tak, že zašlu doporučeně S DODEJKOU (doručenkou) a nechám zaškrtnout, ať jim… poslední
Onaaaa 07.04.2013 16:28
Onaaaa

Já takovéhle věci řeším tak, že zašlu doporučeně S DODEJKOU (doručenkou) a nechám zaškrtnout, ať jim to vhodí rovnou do schránky (ať to neukládají na poště), aby to bylo ihned doručeno. Kupuju si na to takové ty obálky se zeleným pruhem (mají na poště), kde jim do schránky vhodí i poučení, že tímto je zásilka považovaná za doručenou. Dodejku si pak doma přicvaknu ke kopii dopisu a založím.

Jen pozor, jestli nejste ve smlouvě zavázán k několika letem. Pokud ne, tak přesně jak píšete - výpovědní lhůta dle jejich podmínek a konec.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru