Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozdělení podílu v s.r.o. - ocenění know-how?

Tw to napisal trosku nepresne, ja to upresnim. Sro spravi za rok 2013 zisk, na VZ sa rozhodnete cast z tohoto zisku vyplatit vo forme dividend. Pokial je vyplacana cast zisku 1mil a ty mas 1/3 podiel v sro dostanes 333 333 CZk.
Ty sa vsak mozes nechat vyplacat aj pocas roka, ci uz ako zamestnanec sro, ako fyzicka osoba na zaklade osobitych zmluv, alebo ako konatel, ktory zvycajne za to, ze pracuje pre sro dostava za to odmenu. Toto vsetko ak si schvalite na VZ tak samozrejme dostanes viac ako ostatni, aj ked je tvoj podiel len 1/3. Vyhnes sa tak pomerne zlozitemu ocenovaniu know-how a je mozne, zeby tvoji investori nesuhlasili s tvojimi podmienkami. Vyplacanie odmien pocas roka v zavislosti na hospodarskych vysledkoch je IMHO pomerne spravodlive, takze by nemal problem sa s nimi dohodnut.
Btw stale tu riesime ten tvoj genialny napad v stamilionovej hodnote, ktoremu uz asi narastla aj brada? Ides to teda konecne rozbehnut? No uz aby to bolo, hlavne tie miliony, nezabudni potom kto stal pri tvojich zaciatkoch pri tebe (c.u. mame na stranke;o))).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny